Info

PLASTIČNI HIRURZI IMALI PUNE RUKE POSLA – EVO KAKO SU TV ZVIJEZDE IZGLEDALE PRIJE I POSLIJE SVIH OPERACIJA: Ovo je Dušica, a čekajte da vidite VODITELJICU BROJ 4!

Naime, neke od domaćih napoznatilih voditeljki i novinarki, drastično su promijenile svoj izgled tokom godina. Neke od njih važe za fatalne lepotice danas, i predstavljaju sinonim ljepote. Ali, sve to je nakon (ne znamo kojeg broja) estetskih intevencija i vjerovatno velike količine novca koje su uložile u svoj fizički izgled. Da li je u pitanju lični osjećaj da je neophodno promijeniti sebe na bolje ili su takvi potezi doprinijeli da njihove karijere krenu uzlaznom putanjom, ne znamo, ali najprije će biti da je u pitanju kombinacija jednog i drugog.

Da ne shvatite pogrešno, svako imam pravo da sebe mijenja na bolje i koriguje ono što mu na svom licu i tijelu smeta i stvara manjak samopuzdanja, ali je pogrešno da se takav izgled tretira kao standard bez koga će uspeh u karijeri izostati ili će se osobe koje nemaju idealno simetrične crte lica, savršene grudi, prćast nos, napućene usne i veščku boju očiju, osećati manje vrednima.

U videi koji je pripremio Trending, pogledajte kako su izgledale neke od našin najpoznatijih TV zvezda prije estetskih korekcija, a kako izgledaju danas, pa sami procijenite kolika je razlika u pitanju.

Related Articles

One Comment

  1. Povratni ping: PLASTIČNI HIRURZI IMALI PUNE RUKE POSLA - EVO KAKO SU TV ZVIJEZDE IZGLEDALE PRIJE I POSLIJE SVIH OPERACIJA: Ovo je Dušica, a čekajte da vidite VODITELJICU BROJ 4!
Back to top button